Hier terechtkomen betekent dat je op zoek bent naar een ander perspectief op jouw leven. Als jij iemand bent die gewend is om aan een hoog tempo te denken, te voelen en dus te leven, kan ik jou dat wellicht bieden.

Wat is een hoogintensief leven?

Een hoogintensief leven is een ambitieus en veelzijdig leven. Het gaat vaak om mensen waarvan de buitenwereld zegt: ” hoe doen zij dat toch allemaal?” Het plaatje glanst, er is succes en ambitie op vele vlakken. Er draait een enorm sterke motor achter.

Maar na een tijd, kan ook de vermoeidheid of twijfel wel eens binnensluipen. Dit lukt wel allemaal, maar ik mis precies toch iets? Of zijn deze keuzes nog juist voor mij vandaag? Misschien wordt het leven wat eentonig, of bots je op steeds dezelfde zaken.

De buitenwereld zegt dan van “ja, je kan niet alles hebben, het kan niet altijd goed gaan”. maar dat dekt de lading niet. Erachter zit een honger naar meer diepgang, kennis, groei en bredere horizonten.

Vaak herkennen vooral hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen zich hierin. Om dat te koppelen, en niet te sterk te labelen, spreek ik over hoogintensief leven .

Mensen komen vaak bij me terecht voor onder andere:

  • burn-out klachten
  • worstelen met perfectionisme
  • relatieproblemen of een affaire
  • vragen bij de ontwikkeling van de carrière
  • onverwerkte pijn uit de kindertijd en een moeilijke relatie met ouders of familie
  • algemene vragen rond zingeving en ‘purpose’

Ik stel geen diagnoses van hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit, maar ik ben wel extra vertrouwd met deze manier van de wereld ervaren. Deels door eigen ervaring, vooral door de verhalen en samenwerkingen met alle cliënten die ik sinds 2015 begeleid heb. Ik merkte dat er een grote vraag is naar een specifieke manier van werken voor mensen die hun druk hoofd en leven willen bespreken om zo samen een nieuwe balans te zoeken.

We kunnen het individueel of met je partner hebben over jou of jullie, je geschiedenis, je werk en ambitie, je gezin, je creatieve dromen en je partnerrelatie…

Op deze website vind je meer informatie over hoe deze begeleiding eruit kan zien.

Twijfel je? Bel me gerust op 0476/978916 of stuur een email naar [email protected] voor meer informatie.